30.04.2024 - Kablo Tel Dünyası Kablo-Üretim-Hammadde-Makina Teknolojileri Dergisi
Kablo Tel Dünyası

Max Süss Dolgular, Ripcordlar, Bağlayıcılar ve Fiberglas Mukavemet Elemanları Geniş kablo ipliği yelpazesi

Max Süss Dolgular, Ripcordlar, Bağlayıcılar ve Fiberglas Mukavemet Elemanları Geniş kablo ipliği yelpazesi

1860 yılında Almanya’da kurulan Max Süss GmbH & Co. KG şirketi, 160 yıllık şirket geçmişine ve iplik, sicim ve halat üretiminde 160 yıllık deneyime dayanmaktadır.

Bugün Max Süss, özellikle Tel ve Kablo endüstrisi için endüstriyel iplikler üretmeye odaklanmıştır. Max Süss, son yıllarda yaptığı yeni makine ve ekipman yatırımlarıyla, kablo üreticilerinin ihtiyaç duyduğu eksiksiz tekstil ürünleri portföyünü sunuyor.

Ripcordlar Polyester, Polyamid, Aramide veya Vectran’dan çeşitli renklerde bükülmüştür. Bağlayıcı iplikler esas olarak süper düşük çekmeli Polyester veya diğer elyaflardan üretilecektir. Optik Kablolar için mukavemet unsuru olan Cam Fitil, Max Süss’ün en son ürünüdür. Tüm ipliklere su bloke edici veya fitilsiz kaplama uygulanabilir.

Ayrıca Max Süss’ün ana ürünleri bükümlü Kablo dolgularıdır. Çoğunlukla Polipropilen, Pamuk, Kağıt veya Polyesterden olan bu tekstil dolgu maddeleri 0,5 mm’den 8 mm’ye kadar tam olarak istenen çapa (+/- 0,1 mm) bükülecektir (yuvarlak veya düz şekil). Bu bükümlü dolgu ipliklerinin yanı sıra Max Süss, 1,5 mm’den 16 mm’ye kadar çap aralığında çok katlı halatlar sunmaktadır. Bu halatlar esas olarak çekme zincirli kablolarda ve şarj kablolarında dolgu ve esnek mukavemet elemanları olarak kullanılacaktır.

Max Süss’ün en önemli avantajlarından biri, tüm ipliklerin büyük bobinlerde ve hatta kablo makaralarında – elbette düğüm veya ek yeri olmadan – tedarik edilebilmesidir. Bu, yüksek çalışma uzunluklarına yol açar ve malzemeyi değiştirmek için üretimde duruş süresini azaltır. Tüm PP dolguların alev geciktirici + halojensiz versiyonu da mevcuttur. Max Süss, gereken her türlü kablo tasarımı için tekstil çözümleri sunar.

www.max-suess.de

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ